Service Turbine
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tincidunt diam at arcu tempor, non vestibulum tellus tincidunt. Integer luctus, eros eu aliquam dictum, ante diam sodales mi, a venenatis eros tellus vel nisl. Proin lobortis varius nulla, ut condimentum tellus facilisis ut. Maecenas nec turpis ultricies, varius dui vel, feugiat odio.

Dispunem de un personal de conducere si executie cu experienta de peste 8 ani in domeniul platformelor de service din turbinele eoliene. Tehnicienii nostri detin specializari de profil, fiind autorizati/acreditati de catre producatori de platforme pentru turbine eoliene precum PowerClimber, Avanti.

PRECOTTI SRL este companie autorizata ISCIR pentru repararea de platforme ridicatoare (Aut. ISCIR nr. TM/CR4/C/28/0013/09.06.2010) montate in interiorul turbinelor eoliene.


 

Calitatea intretinerii instalatiilor de ridicat dintr-o turbina eoliana este un factor deosebit de important pentru asigurarea unui nivel ridicat de siguranta in utilizare si pentru a spori durata de exploatare a acestor instalatii, motiv pentru care punem un mare accent pe mentenanta preventiva anuala.


 

Cu echipele noastre de service instalatii de ridicat in turbinele eoliene putem acoperi parcurile eoliene din zona Dobrogea, respectiv Caras Severin.