Service Stivuitoare

PRECOTTI SRL este companie autorizată ISCIR pentru repararea oricărui tip de stivuitor cu sarcina nominală de maxim 10 tone (Aut. ISCIR nr. TM/CR4/C/28/0013/09.06.2010), iar punctele forte ale departamentului nostru de service sunt reprezentate de: experienta tehnicienilor de service stivuitoare, calitatea pieselor de schimb utilizate, promptitudinea interventiilor in urma solicitarilor de service (constatari, revizii, reparatii pentru motostivuitoare, electrostivuitoare, transpalete electrice), remedierea defectiunilor intr-un timp foarte scurt.

Service Stivuitoare

Oferim reparatii si revizii periodice la motostivuitoare, electrostivuitoare si transpalete electrice în zona de vest a ţării, conform cerinţelor şi standardelor tehnice în vigoare.

Investiţiile noastre asigură dotarea tehnică necesară pentru rezolvarea oricărei probleme tehnice ce ar putea apărea la utilajele dumneavoastră. Astfel, dispunem de autoutilitare echipate cu scule profesionale, laptop-uri şi programe specializate de diagnoză pentru principalele mărci de stivuitoare, bazându-ne în egală măsură pe un colectiv de angajaţi specialişti cu experienţă. Realizăm aceste reparaţii direct la sediul clienţilor, iar pentru situatiile cand reparatiile nu pot fi efectuate la locul de functionare al stivuitoarelor, dispunem de platforma proprie specializata pentru aducerea utilajelor la unul din atelierele noastre.

 

 

Asiguram service pentru cele mai cunoscute 36 marci de stivuitoare, pentru care detinem cataloage cu piese de schimb si planse tehnice.

Zonele acoperite de echipele noastre de service stivuitoare sunt Timisoara, Arad, Chisineu-Cris, Oradea, Lugoj, Caransebes, Resita si zonele limitrofe acestor orase. Timpul de interventie din momentul primirii solicitarii din partea clientilor este de 24-48 de ore.

Service Stivuitoare