SERVICE nacele/platforme autoridicatoare
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tincidunt diam at arcu tempor, non vestibulum tellus tincidunt. Integer luctus, eros eu aliquam dictum, ante diam sodales mi, a venenatis eros tellus vel nisl. Proin lobortis varius nulla, ut condimentum tellus facilisis ut. Maecenas nec turpis ultricies, varius dui vel, feugiat odio.

PRECOTTI SRL este companie autorizată ISCIR pentru repararea oricărui tip de nacela / platforma autoridicatoare (Aut. ISCIR nr. TM/CR4/C/28/0013/09.06.2010), iar punctele forte ale departamentului nostru de service sunt reprezentate de: experienta tehnicienilor de service platforme, calitatea pieselor de schimb utilizate, promptitudinea interventiilor in urma solicitarilor de service (constatari, revizii, reparatii pentru nacele cu brat articulat, platforme tip foarfeca, PRB-uri), remedierea defectiunilor intr-un timp foarte scurt.


 

Calitatea intretinerii unei nacele/platforme autoridicatoare este un factor deosebit de important pentru asigurarea unui nivel ridicat de siguranta in utilizare si pentru a spori durata de exploatare a acestor utilaje. De aceea punem un mare accent pe mentenanta preventiva si propunem clientilor nostri un grafic de intretinere care tine cont de vechimea utilajelor si a regimului lor de lucru.


 

Asiguram service pentru principalele marci de platforme si nacele autoridicatoare pentru care detinem cataloage cu piese de schimb si planse tehnice.

Zonele acoperite de echipele noastre de service nacele, PRB-uri si platforme de lucru la inaltime sunt Timisoara, Arad, Chisineu-Cris, Oradea, Lugoj, Caransebes, Resita si zonele limitrofe acestora. Timpul maxim de interventie din momentul primirii solicitarii din partea clientilor cu care avem semnate contracte de colaborare este de 48 de ore.