Despre noi
Lorem ipsum dolores sit amet.

Dorim ca numele Precotti să fie asociat cu serviciile de cea mai înaltă calitate. În acest sens ne-am propus să demonstrăm că la baza unei afaceri de succes stau o serie de atribute esenţiale precum onestitatea, promptitudinea, flexibilitatea şi competenţa.

Onestitate În relaţiile profesionale preţuim onestitatea, atât în ceea ce priveşte colaborarea cu clienţii cât şi în lucrul cu furnizorii si cu angajaţii noştri.

Promptitudine Lucrând eficient asigurăm un bun randament companiei noastre, oferind totodată colaboratorilor noştri garanaţia soluţiilor potrivite administrate la momentul potrivit.

Flexibilitate Începem prin a învăţa despre activitatea pe care o desfăşoară clienţii noştri şi înţelegem cerinţele care ei trebuie să le îndeplinească. Astfel ne adaptăm la mediul lor de lucru pentru a le putea rezolva problemele în cunostinta de cauza.

Competență Fiecare dintre angajaţii Precotti trebuie să dea în primul rând dovadă de competenţă în ceea ce face. Acest principiu se aplică în egală măsură operatorilor RSVTI, tehnicienilor si inginerilor din departamentul de service şi echipei de management a companiei.

Având ca scop satisfacerea cerinţelor şi îndeplinirea aşteptărilor fiecărui client, am reuşit să îmbunătăţim de la an la an calitatea serviciilor furnizate. În aceeaşi măsură am reuşit să creştem constant echipa Precotti şi numărul serviciilor oferite, ajungând ca în prezent să putem oferi servicii complete ISCIR pentru o gama larga de utilaje precum stivuitoare, mecansime de ridicat, elevatoare pentru vehicule, nacele si platforme autoridicatoare, dar si servicii de verificari PRAM si termoviziune pentru instalatii electrice.

Stim ca angajaţi competenţi înseamnă clienţi mulţumiţi. În consecinţă, ne bazăm pe un colectiv de angajaţi responsabili ce îşi desfăşoară activitatea într-un mediu de lucru definit de competenţa profesională.

Ne punem experienţa în folosul clienţilor noştri. Detinem o serie de autorizaţii ISCIR şi fiind certificaţi în managementul calităţii (ISO 9001:2015) prin TUV Austria, avem ca obiectiv principal valorificarea experienţei acumulate în cei peste 15 ani de activitate prin oferirea unei game complete de servicii ISCIR pentru clienţii noştri.

Despre noi